П'ятниця в зоні АТО: 26 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
У зоні бойових дій на Донбасі з початку доби 27 квітня бойовики 26 разів обстрілювали позиції українських військових.

У зоні бойових дій на Донбасі з початку доби 27 квітня бойовики 26 разів обстрілювали позиції українських військових.

Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 27 квітняСитуація на сході країни станом на 06:00 27 квітня 2018 року по даним РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Відзначається, що на донецькому напрямку із заборонених мінськими угодами 120-мм і 82-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї бойовики відкривали вогонь в районі Водяного.

«Також міномети калібру 120 мм агресор застосував під Лебединським. Крім цього, з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї бойовики відкривали вогонь по нашим укріплень поблизу шахти «Бутівка» і Мар'їнки, з озброєння БМП і протитанкового ракетного комплексу - під Талаківкою, з гранатометів - неподалік Кам'янки, великокаліберних кулеметів - в районі Опитного, Верхньоторецька , Широкино і Пищевика, а стрілецьку зброю застосували по захисникам Авдіївки, Красногорівки і Широкино», - йдеться в повідомленні.

Визнання Донбасу окупованим РФ: чому на це пішло 4 роки та чи є користь?24 квітня ПАРЄ проголосувала за визнання окупації Росією частини Донбасу. Як рішення вплине на Україну, розповіли експерти.

На луганському напрямку, за інформацією штабу АТО, з 120-мм мінометів, озброєння БМП і гранатометів терористи обстріляли Українське опорні пункти в районі Світлодарська.

Повідомляється, що в результаті обстрілу втрат в рядах ЗСУ немає.

Раніше стало відомо про створення бригади територіальної самооборони в Донецькій області.

Нагадаємо, уряд запобіг закриттю шахт на Донбасі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: