Жебрівський анонсував створення бригади територіальної самооборони

Читать на русском
За словами Жебрівського, фінансування програми, яка триватиме до 2019 року, складе 23,6 мільйона гривень.

У Донецькій області мають намір організувати бригаду територіальної самооборони.

Про це повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, пише «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

«Бригада територіальної оборони незабаром з'явиться в Донецькій області. Її передові підрозділи будуть розташовуватися в Краматорську, Покровську, Бахмуті й два – в Маріуполі. Відповідну програму формування бригади затвердили на засіданні колегії Донецької обласної державної адміністрації 26 квітня», – написав він.

Визнання Донбасу окупованим РФ: чому на це пішло 4 роки та чи є користь?24 квітня ПАРЄ проголосувала за визнання окупації Росією частини Донбасу. Як рішення вплине на Україну, розповіли експерти.

За словами Жебрівського, фінансування програми, яка триватиме до 2019 року, складе 23,6 мільйона гривень, з яких 5 мільйонів виділить обласний бюджет, 4 мільйони – бюджети районів, інші – бюджети міст та об'єднаних територіальних громад.

Голова адміністрації пояснив, що бійці спеціалізованої бригади залучатимуться до активних дій у разі загострення російської агресії, а також у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Раніше Жебрівський розповів, коли відновлять подачу води до Авдіївки.

Також відзначимо, що уряд запобіг закриттю шахт на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: