Суд наклав арешт на майно колишнього чоловіка голови Держаудитслужби

Читать на русском
Апеляційний суд столиці не погодився з рішенням першої інстанції про відмову заарештовувати майно колишнього чоловіка головного аудитора України.
Лідія Гаврилова

На майно колишнього чоловіка обвинуваченої в незаконному збагаченні та декларуванні недостовірної інформації голови Державної аудиторської служби Лідії Гаврилової наклали арешт.

Таке рішення 5 квітня ухвалила колегія суддів Апеляційного суду міста Києва за результатами розгляду скарги прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Віталія Кравця, розповів журналісту «Слова і Діла» сам прокурор.

Як відомо, Солом'янський районний суд міста Києва відмовив детективам НАБУ та прокурорам САП у накладенні арешту на майно колишнього чоловіка Гаврилової Володимира. Після цього прокурор САП Кравець подав апеляцію на таке рішення.

Своєю чергою Апеляційний суд Києва не погодився з рішенням суду першої інстанції й скасував його, поставивши нове, яким був накладений арешт на автомобіль Toyota Land Cruiser 200 2016 року випуску та два паркомісця, що належать Володимиру Гаврилову.

Нагадаємо, в САП підтвердили накладення арешту на майно Гаврилової.

Раніше журналіст «Слова і Діла» дізнався деталі покупок голови Держаудитслужби.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: