Субота в зоні АТО: 31 обстріл, є поранені

Читать на русском
Бойовики в зоні АТО на Донбасі з початку діб 21 квітня 31 раз обстріляли позиції Збройних сил України.

Бойовики в зоні АТО на Донбасі з початку діб 21 квітня 31 раз обстріляли позиції Збройних сил України, один український військовослужбовець поранений, ще один отримав бойову травму.

Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 21 квітняСитуація на сході країни станом на 06:00 21 квітня 2018 року по даним РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

На донецькому напрямку з 120 мм мінометів і танкової зброї бойовики обстріляли опорні пункти в районі Павлопіля і Харчовика. Також міномети калібру 120 мм застосували по захисникам Водяного та Новотроїцького, гранатомети і стрілецьку зброю - в районі Авдіївки, Гнутового, Водяного і Невельського, великокаліберні кулемети - неподалік Харчовика, Новотроїцького, Черненко і Талаківки.

Крім цього, в Павлополі і Талаківці незаконні збройні формування застосували БМП, стрілецьку зброю - поблизу Красногорівки, Лебединського та Шахти Бутівка, а по захисникам Павлопіля і Новотроїцького - вівся снайперський вогонь.

Повернення Донбасу: до чого слід бути готовими?Очільник МВС заявив, що має власний план щодо повернення Донбасу. Згідно з планом Авакова, повернути відразу всі окуповані території не можна. Про тонкощі реінтеграції міркували експерти.

На луганському напрямку бойовики застосували заборонені 120 мм по українських позиціях поблизу Новоалександрівки, Катеринівки і Зайцевого. З мінометів калібру 82 мм вогонь вівся по захисникам Новоселівки, Луганського, Новгородського і Зайцевого. Також під вогонь з гранатометів різних систем і стрілецької зброї потрапили зміцнення ЗСУ в районі Кримського, з гранатометів - неподалік Зайцевого, а великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - під Новоселівкою.

Раніше в ООН назвали кількість жертв на Донбасі за 4 роки війни.

Відзначимо також, що в Дніпрі помер поранений на Донбасі боєць «Азова».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: