Карта АТО: ситуація на сході України на 21 квітня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 06:00 21 квітня 2018 року по даним РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Ситуація на сході країни станом на 06:00 21 квітня 2018 року по даним РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли:

За минулу добу бойовики 36 разів обстріляли позиції сил АТО – 1 військовослужбовець загинув, ще 1 – зазнав поранення.

Напрямки:

На Донецькому напрямку із реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" бойовики обстріляли наші позиції неподалік Лебединського, випустивши по українських укріпленнях 40 реактивних снарядів.

Також під Лебединським бойовики застосували 82 мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Крім цього, із 122 мм артилерії та 120 мм мінометів окупанти відкривали вогонь по захисниках Широкиного та Водяного.

Міномети калібру 120 мм агресор застосував поблизу Новотроїцького, 82 мм міномети в районі Пісків, Водяного та Шахти "Бутівка", гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю – біля Гнутового, Шахти "Бутівка", Водяного, Пісків, Верхньоторецького та Опитного.

Вогонь зі стрілецької зброї вівся по оборонцях Мар’їнки, Невельського, Авдіївки та Новотроїцького.

На Луганському напрямку із забороненої 122 мм артилерії агресор обстріляв опорні пункти в районі Попасної, з 82 мм мінометів та озброєння БМП – під Троїцьким, з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї неподалік Новгородського.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: