Поліграф для Савченко: експертизи завершилися

Читать на русском
Надія Савченко, звинувачена в підготовці терактів, пройшла процедуру судово-психологічної експертизи з використанням поліграфа.

Позафракційний народний депутат Надія Савченко, звинувачена в підготовці терактів, пройшла процедуру судово-психологічної експертизи з використанням поліграфа.

Про це «Українській правді» сказав її адвокат Олег Соловей, пише «Слово і Діло».

Савченко і поліграф: чи змінять дані експертизи перебіг розслідуванняНаскільки важливий результат показів поліграфа як доказ у кримінальній справі та чи може він кардинально вплинути на справу Савченко.

«Сьогоднішній день експертизи завершився, але чи завершилася експертиза взагалі нам не сказали. Обіцяли про це повідомити протягом 2 днів», - сказав він.

Соловей додав, що під час цієї експертизи було кілька дивних речей.

«Перше - це те, що планували допит на понеділок, але з незрозумілих причин перенесли. Друге - сьогодні повинен був бути допит в КНДІСЕ, але коли ми туди приїхали, то нам сказали, що допит у СІЗО і Надія Вікторівна близько години була без адвокатів. Третє, що нам невідомо, допит завершився, або ще буде», - сказав захисник.

Він розповів, що на допиті були присутні три експерта КНДІСЕ, він адвокат Савченко і охоронець.

«Ставили різні питання, деякі з них повторювалися. Надія відчувала себе впевнено, шкодувала, що це не транслюють, щоб інші експерти мали можливість проаналізувати її відповіді і реакції. Але атмосфера була така, що під час запитань можна було навіть ворушитися», - каже Соловей.

Він додав, що Савченко почувається нормально і впевнено.

За словами адвоката, через два дні експерти мають визначитися з попередніми висновками і з тим, чи потрібно їм ще продовжувати експертизу.

Раніше повідомлялося, що бадьора і весела Савченко відновила голодування.

Також відзначимо, Савченко і Рубан ігнорують допити в СБУ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: