Савченко погодилася поїсти заради поліграфа

Читать на русском

Нардеп Надія Савченко, яка перебуває під арештом і підозрюється в підготовці терактів, погодилася поїсти заради проходження поліграфа.

Нардеп Надія Савченко, яка перебуває під арештом і підозрюється в підготовці терактів, погодилася поїсти заради проходження поліграфа.

Про це повідомила її сестра Віра Савченко в Facebook, пише «Слово і Діло».

«Процедуру поліграфа людині в стані голодування пройти неможливо. Оскільки організм виснажений, серце б'ється нерівномірно й температура тіла вища за звичайну. Результати будуть некоректними. Надія ухвалила рішення: перервати, але не припинити свій голодний протест, щоб пройти процедуру поліграфа», – заявила Віра.

Також авдокат Савченко Олег Соловей повідомив, що Надія припинить голодування на три дні – 13, 14, 15 квітня, передає УП. 16 квітня Савченко збирається взяти участь у допиті на поліграфі. За словами Соловея, Савченко їстиме ті продукти, які дозволив в її стані вживати лікар. Адвокат додав, що поїхав у магазин за продуктами.

Савченко свій намір підтвердила відповідною заявою.

Нагадаємо, перевірку Савченко на поліграфі терміново перервали.

У четвер, 5 квітня, допит народного депутата Надії Савченко на поліграфі не відбувся, але була проведена психофізіологічна експертиза.

Як відомо, 22 березня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт Савченко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: