Зведення штабу АТО 16 квітня: 59 обстрілів, є поранений і травмований

Читать на русском
За минулу добу 15 квітня російсько-окупаційні війська здійснили 59 обстрілів позицій ЗСУ в зоні проведення АТО на Донбасі.

За минулу добу 15 квітня російсько-окупаційні війська здійснили 59 обстрілів позицій ЗСУ в зоні проведення АТО на Донбасі, один український військовий поранений, один отримав бойову травму.

Про це повідомив прес-центр штабу АТО в Facebook, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 15 квітняСитуація на сході країни станом на 06:00 15 квітня 2018 року по даним РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Так, на донецькому напрямку із заборонених мінськими угодами 120-мм мінометів противник відкривав вогонь по захисникам Павлопіля, Лебединського та Новотроїцького, а з мінометів калібру 82 мм - Пєсків і Павлопіля.

З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї вогонь вівся по нашим укріпленням у районі Авдіївки, Кам'янки, Шахти «Бутівка», Верхньоторецька, Харчовика, Широкиного і Гнутового, а озброєння БМП ворог застосував по українськими опорним пунктам біля Пєсків і Талаківки, великокаліберні кулемети - під Опитним, стрілецьку зброю - в районі Славного, Березового і Лебединського, а біля Новотроїцького вівся снайперський вогонь.

Скільки українські військові отримують за участь в АТОНапередодні річниці початку АТО Слово і Діло розбиралося, скільки військові отримують за участь у бойових діях.

На луганському напрямку ворог застосував 120-мм міномети по захисникам Луганського, Троїцького і Світлодарська, а біля Луганського і Світлодарська бойовики вели вогонь з 82-мм мінометів, неподалік Новолуганського і Новгородського - з гранатометів і великокаліберних кулеметів, а з озброєння БМП - під Луганським і Троїцьким.

Нагадаємо, на Донбасі частина Красногорівки залишилася без води.

Раніше в ОБСЄ підрахували кількість мирних жителів, загиблих на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: