У справі самогубства Волошина допитали голову ОДА

Читать на русском
У справі самогубства Владислава Волошина допитали голову Миколаївської ОДА Олексія Савченка.  Слідство розглядає шість версій вчинку чоловіка.

У справі самогубства в. о. голови Миколаївського аеропорту Владислава Волошина допитали низку свідків, зокрема й голову Миколаївської ОДА Олексія Савченка.

Як пише «Слово і Діло», про це УП повідомила прес-секретар поліції Миколаївської області Олена Бережна.

У поліції повідомили результати розслідування причин самогубства ВолошинаНачальник ГУ НП в Миколаївській області заявив, що він не бачить підстав вважати, що самогубство Волошин здйснив під тиском.

«Уже допитали Савченка, а також одну з працівниць Миколаївського аеропорту Коротич і Максима Карпіна (ймовірно, з ним Волошин переписувався і говорив про намір покінчити життя самогубством – ред.)», – відповіла Бережна.

За словами Бережної, у справі досі не змінили підслідність, незважаючи на звернення керівництва поліції Миколаївщини про передачу справи до Головного слідчого управління або інших територіальних підрозділів.

Слідство досі розглядає шість версій самогубства.

Речниця пояснила, що триває психолого-психіатрична посмертна експертиза Волошина. Її результати будуть наприкінці квітня-на початку травня, й лише після цього можна буде говорити про якісь версії.

Нагадаємо, 18 березня в Миколаєві вчинив самогубство 29-річний в. о. директора КП «Миколаївський міжнародний аеропорт» Владислав Волошин. Він не залишив передсмертної записки й не повідомив медикам причини свого вчинку, хоча на момент їх приїзду був живим. Але є переписка з телефону Волошина, де він згадував своє призначення, перевірку в аеропорту й заявляв про намір вчинити самогубство.

У повідомленнях Волошина також згадується й Савченко, сумнівні тендери, перевірка НАБУ реконструкції летовища, документи від ОДА.

Савченко свою причетність до смерті Волошина заперечував.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: