Біля маєтку Порошенка поліцейський вчинив самогубство

Читать на русском
За фактом смерті старшого сержанта на території селища Козин порушено кримінальну справу за статтею про умисне вбивство, заявили в Нацполіціі.

Старший сержант Полку особливого призначення Нацполіціі в Київській області Сергій Галасюк наклав на себе руки біля будинку президента України Петра Порошенка в селищі Козин.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє видання «Страна» з посиланням на інформоване джерело.

Кількість самогубств у армії: в чому Міноборони звинувачує МатіосаУ Міністерстві оборони стверджують, що заяви військової прокуратури про високий рівень суїцидів серед військових не відповідають дійсності.

«23 лютого поліцейський наклав на себе руки на чергуванні біля будинку Порошенка в Козині. Це старший сержант Сергій Галасюк, він приїхав в селище і змінив УДОшника. Зайшов в будку, і там застрелився», - розповіло джерело.

У відповідь на запит видання упраління Нацполіціі в Київській області підтвердило загибель Галасюка.

«7 березня була отримана відповідь за підписом начальника відділу комунікації Нацполіціі Київської області Миколи Жуковича. У ній говориться, що за фактом смерті старшого сержанта на території селища Козин порушено кримінальну справу за ст.115 КК України (умисне вбивство)», - пише видання.

Раніше головний військовий прокурор Анатолій Матіос повідомив, що в 2018 у Збройних силах України щотижня фіксується по два самогубства.

А цього тижня президент Петро Порошенко підписав закон про відповідальність за схиляння до самогубства.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: