У Миколаєві застрелився льотчик-герой АТО, який очолював аеропорт

Читать на русском
У Миколаєві з бойового пістолета застрелився виконуючий обов'язки директора одного з комунальних підприємств міста.

У Миколаєві з бойового пістолета застрелився виконуючий обов'язки директора одного з комунальних підприємств міста.

Про це повідомили в прес-службі поліції Миколаївської області, передає «Слово і Діло».

«Небойові втрати»: хто вбиває наших військовихЖурналіст Максим Кречетов – про небойові втрати в лавах Збройних сил України, які минулого року перевищили бойові.

«Сьогодні, 18 березня, в Миколаєві у власній квартирі покінчив життя самогубством шляхом пострілу з бойового пістолета 29-річний в. о. директора одного з комунальних підприємств області. Сім'я перебувала вдома разом з чоловіком, постріл з кімнати почула дружина. Потерпілий був терміново госпіталізований, але в лікарні швидкої медичної допомоги помер від отриманих ушкоджень», - йдеться в повідомленні.

У відомстві додали, що постріл був зроблений з бойового пістолета марки ПМ без номерних знаків. Зброю вилучено та направлено на проведення експертизи в НДЕКЦ в Миколаївській області. За свідченнями родичів, загиблий останнім часом перебував у пригніченому стані та висловлював тривожні наміри.

За інформацією видання «НикВести», загиблим є керівник обласного аеропорту, льотчик-герой Владислав Волошин. Повідомляється, що Владислав Волошин - один із героїв АТО, був нагороджений орденом «За мужність» III ступеня. Російська влада звинувачувала Владислава Волошина в атаці на малайзійський «Боїнг МН17», збитий над Донбасом влітку 2014 року. Пізніше ця версія була повністю спростована розслідуванням прокуратури Нідерландів та України.

Раніше стало відомо, скільки добровольців загинуло з початку АТО.

Нагадаємо також, в Краматорську відкрили меморіал загиблим воїнам.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: