Поліція розслідує смерть Волошина

Читать на русском
Слідство у справі загибелі в.о. керівника Миколаївського аеропорту Владислава Волошина почало провадження про доведення до самогубства.

Слідство у справі загибелі в.о. керівника Миколаївського аеропорту Владислава Волошина почало провадження про доведення до самогубства.

Про це «Українській правді» повідомив прес-секретар Національної поліції Ярослав Тракало, пише «Слово і Діло».

«З огляду на інформацію, отриману шляхом моніторингу ЗМІ, слідчі вже внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань інформацію про відкриття кримінального провадження за ст. 120 Кримінального кодексу України - «Доведення до самогубства», - зазначив Тракало.

Раніше повідомлялося, що правоохоронці розглядають 5 версій загибелі в.о. керівника Миколаївського аеропорту Владислава Волошина.

Зокрема, самогубство в стані душевного хвилювання, самогубство в зв'язку з професійною діяльністю на посаді в.о. директора, самогубство через взаємини в родині, самогубство через можливих конфліктів під час проходження служби в ЗСУ і нещасний випадок при поводженні з вогнепальною зброєю.

Нагадаємо, 18 березня в Миколаєві вчинив самогубство 29-річний в.о. директора КП «Миколаївський міжнародний аеропорт» Владислав Волошин.

Кількість самогубств у армії: в чому Міноборони звинувачує МатіосаУ Міністерстві оборони стверджують, що заяви військової прокуратури про високий рівень суїцидів серед військових не відповідають дійсності.

Він не залишив передсмертної записки і не повідомив медикам «швидкої» причини свого вчинку, хоча на момент їхнього приїзду був живий. Але є листування з телефону Волошина, де він згадував своє призначення, перевірку в аеропорту і заявляв про намір накласти на себе руки. Цю переписку досліджує поліція.

Співробітниця «Миколаївського аеропорту» Аліна Коротич заявила, що на Волошина тиснули чиновники облдержадміністрації на чолі з губернатором Олексієм Савченком.

Сам Савченко в соцмережі закликав не поширювати телефонну переписку Волошина, і висловив упевненість, що правоохоронці з усім розберуться.

Волошин був пілотом штурмовика Су-25 299-ї Миколаївської бригади тактичної авіації. Під час служби здійснив 33 бойових вильоти. У серпні 2014 роки після удару по російським десантникам під Новокатеринівкою його літак збили.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: