Отруєння Скрипаля: до Британії прибули експерти з хімічної зброї

Читать на русском
До Великої Британії прибула група міжнародних експертів із хімічної зброї, щоб отримати зразки нервово-паралітичної речовини.

До Великої Британії прибула група міжнародних експертів із хімічної зброї, щоб отримати зразки нервово-паралітичної речовини, якою отруїли російського екс-шпигуна Сергія Скрипаля та його дочку.

Про це повідомляє «Радіо Свобода», пише «Слово і Діло».

Отруєння Скрипаля: як це змінить ставлення Заходу до РФ та в чому користь для УкраїниБританія висилає з країни усіх російських дипломатів та розриває відносини з РФ у відповідь на отруєння Сергія Скрипаля та його дочки. Чи змусить ця ситуація Захід подивитися інакше на дії РФ та конфлікт на Донбасі?

Як відзначили в британському Міністерстві закордонних справ, зразки речовини будуть відправлені до авторитетних міжнародних лабораторій, відібрані Організацією із заборони хімічної зброї для проведення тестів.

Результати тестів очікуються не менш ніж за два тижні.

Нагадаємо, 4 березня колишній російський подвійний агент Сергій Скрипаль і його дочка Юлія були виявлені без свідомості на лавці в торговому центрі в Солсбері. Скрипаль із дочкою досі перебувають у реанімації в критичному стані.

Раніше президент РФ Володимир Путін прокоментував причетність до отруєння Скрипаля.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: