Отруту для Скрипаля провезли в гречці з Росії – ЗМІ

Читать на русском
У Великій Британії детективи допитали жінку, яка на прохання Юлії Скрипаль привезла з Росії гречку та спеції для її батька.

У Великій Британії детективи допитали жінку, яка на прохання Юлії Скрипаль привезла з Росії гречку та спеції для її батька.

Як передає «Слово і Діло», про це в понеділок, 2 квітня, повідомляє The Times.

Хоча в центрі уваги поліцейського розслідування перебувають двері будинку Скрипалів у Солсбері, де як заявили детективи, виявили сліди смертельної нервової отрути «Новачок», вони також допитали друга сім'ї щодо продуктів, привезених із Москви.

Зазначається, що Сергій Скрипаль попросив дочку привезти з Росії гречку з лавровим листом і спеціями. Однак вона забула це зробити й попросила про послугу жінку, яка прибула до Британії з чоловіком іншим рейсом.

Згідно з інформацією The Sun, правоохоронці допитали цю жінку про передачу для Скрипалів. Джерело повідомило виданню, що поліція висунула підозру, що подарунки для Юлії та її батька, можливо, містили нервово-паралітичну отруту «Новачок».

Раніше повідомлялося, що криміналісти виявили найбільшу концентрацію нервово-паралітичної речовини на вхідних дверях будинку колишнього російського шпигуна.

Нагадаємо, слідство вважає, що отруєння Скрипаля готували на високому рівні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: