У Гаазі відкинули «хорошу пропозицію» Росії у справі Скрипаля

Читать на русском
Шість країн підтримали Росію на голосуванні щодо нового розслідування справи Скрипаля, 15 виступили проти. Представники ще 17 країн утрималися.

У виконавчій раді Організації із заборони хімічної зброї (ОЗХЗ) відхилили пропозицію Росії щодо нового розслідування справи про отруєння в Великобританії екс-співробітника ГРУ Сергія Скрипаля.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє The Guardian.

Путін та Ердоган обговорили «справу Скрипаля»Президент Росії Володимир Путін в розмові зі своїм турецьким колегою Реджепом Ердоганом згадав справу про отруєння Сергія Скрипаля в британському Солсбері.
  За даними газети, шість країн підтримали Росію на голосуванні, 15 виступили проти. Представники ще 17 країн утрималися.   Нагадаємо, постпред РФ Василь Небензя також запросив проведення засідання Ради Безпеки ООН у справі Скрипаля 5 квітня.   Нагадаємо, колишній російський розвідник Сергій Скрипаль і його дочка Юлія 4 березня були знайдені без свідомості в британському Солсбері. У 2006 році Скрипаль був засуджений в Росії за шпигунство на користь британської розвідки, а в 2010 році - отримав притулок у Великобританії в рамках обміну шпигунами.

Великобританія звинуватила Росію в причетності до отруєння Скрипаля. За даними британського слідства, постраждалі були отруєні нервово-паралітичною речовиною Новачок.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: