Бойовики ОРДО встановлюють міни в населених пунктах

Читать на русском
На Донбасі бойовики встановлюють мінно-вибухові загородження в межах населених пунктів. Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк.

На Донбасі бойовики встановлюють мінно-вибухові загородження в межах населених пунктів.

Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, передає «Слово і Діло».

Плани Кремля щодо Донбасу: до чого призведе «боснійсько-косовський» сценарійАмериканський щотижневий журнал Time у своєму нещодавньому випуску повідомив, що президент РФ під час свого нового терміну хотів би врегулювати проблему Донбасу. Про варіанти вирішення конфлікту розповіли експерти.

Так, за інформацією Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України, російське окупаційне командування вживає додаткових заходів для посилення системи охорони та оборони «пунктів постійної дислокації» з'єднань і частин т. зв. 1 та 2 АК. Зокрема, окупанти встановлюють мінно-вибухові загородження в межах населених пунктів та поблизу місць розташування російських підрозділів.

Зазначені заходи здійснюються внаслідок збільшення числа нападів місцевих жителів на російських військовослужбовців та об'єкти військової інфраструктури російських окупаційних військ.

Раніше ЗМІ повідомили про загибель зниклого в зоні АТО військового.

Відзначимо також, що бойовики просять Росію надати вакцини від гепатиту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: