Неділя в АТО: 14 обстрілів, жертв немає

Читать на русском
У неділю, 1 квітня бойовики продовжили зривати домовленості щодо повного припинення вогню на період Великодніх свят та  здійснили 14 обстрілів по позиціях українських військових.

У неділю, 1 квітня бойовики продовжили зривати домовленості щодо повного припинення вогню на період Великодніх свят та здійснили 14 обстрілів по позиціях українських військових.

Як повідомили у прес-центрі штабу АТО 1 квітня, жертв серед бійців ЗСУ внаслідок обстрілів немає, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 1 квітняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 1 квітня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

На луганському напрямку бойовики вели вогонь із заборонених 120-мм мінометів та двічі - з великокаліберних кулеметів поблизу Луганського.

На донецькому напрямку з 82-мм мінометів окупанти відкривали вогонь по опорних пунктах ЗСУ у Пісках, з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів - поблизу Водяного.

В районі Павлополя бойовики застосували великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, вели снайперський вогонь. Зі стрілецької зброї було обстріляно сили АТО біля Авдіївки, Шахти Бутівка та Водяного.

Нагадаємо, за минулу добу, 31 березня, бойовики 11 разів порушили перемир'я - поранено 2 українських військових.

А з початку доби 31 березня, незважаючи на «великоднє перемир'я», бойовики здійснили п'ять обстрілів українських опорних пунктів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: