Доба в АТО: 11 обстрілів, є поранені

Читать на русском
За минулу добу, 31 березня, бойовики 11 разів порушили перемир'я - поранено 2 українських військових.

За минулу добу, 31 березня, бойовики 11 разів порушили перемир'я - поранено 2 українських військових.

Як інформує «Слово і Діло», про це у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

Карта АТО: ситуація на сході України на 31 березняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 31 березня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

На Донецькому напрямку з гранатометів та стрілецької зброї противник 4 рази відкривав вогонь по українських позиціях поблизу Водяного. З великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї окупанти тричі обстріляли оборонців Павлополя.

Крім цього, гранатомети та стрілецьку зброю ворог застосував по захисниках Авдіївки та Мар’їнки.

На Луганському напрямку з 82 мм мінометів, гранатометів та озброєння БМП окупанти двічі вели вогонь по укріпленнях ЗСУ в районі Катеринівки.

«Унаслідок ворожого вогню двох українських захисників поранено. Постраждалих воїнів оперативно доставлено до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу», - йдеться у звіті.

Нагадаємо, з початку доби 31 березня, незважаючи на «великоднє перемир'я», бойовики здійснили п'ять обстрілів українських опорних пунктів.

Один український військовий загинув і троє поранені в результаті підриву на вибуховому пристрої. Ще один солдат ЗСУ поранений під час обстрілу в п'ятницю, 30 березня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: