Ryanair хоче працевлаштувати 250 українців

Читать на русском
Авіакомпанія Ryanair планує створити в Україні свій дата-центр для зберігання та обробки даних, працювати тут будуть українські IT-фахівці.

Авіакомпанія Ryanair планує створити в Україні свій дата-центр для зберігання та обробки даних, працюватимуть у якому українські IT-фахівці.

Про це в інтерв'ю ЦТС розповів гендиректор Ryanair Майкл О'Лірі, пише «Слово і Діло».

Ryanair в Україні: як вдалося домогтися приходу лоукостера та якими будуть ціни23 березня 2018 року після майже дворічної невизначеності Ryanair офіційно вийшов на український авіаринок. Про переговори, ціни на авіаквитки та авіаринок України розповіли експерти.

«У нашої авіакомпанії є величезна потреба в зберіганні та обробці даних. З кожним днем їх стає дедалі більше й нам потрібні компетентні ресурси для цього», – сказав О'Лірі.

«З досвіду роботи свого дата-центру в польському Вроцлаві ми знаємо, що українці мають таку компетенцію. Там із 250 працівників більш ніж 50% – це IT-фахівці з України», – заявив гендиректор компанії.

Ryanair зайшов в Україну: реакція соцмережRyanair із жовтня вже точно запустить рейси з Києва та Львова. Що про це думають у соціальних мережах – у матеріалі Слова і Діла.

«Ми вважаємо, що було б значно ефективніше створити ще один дата-центр нашої компанії в Україні, й тут працевлаштувати ще 250 українських фахівців. У вас дійсно є дуже компетентні кадри. Ми вже працюємо над цим», – повідомив О'Лірі.

Нагадаємо, 23 березня був підписаний контракт між Ryanair та аеропортами «Бориспіль» і «Львів».

Рейси виконуватимуться за 10 напрямками з Києва й за 5 напрямками зі Львова. Початок польотів запланований на жовтень 2018 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: