ЗМІ оприлюднили список маршрутів Ryanair з України

Читать на русском
Ірландська лоукост-авіакомпанія Ryanair оприлюднила графік нових маршрутів відправлення та прибуття з України до польських міст.

Ірландська лоукост-авіакомпанія Ryanair оприлюднила графік нових маршрутів відправлення та прибуття з України в польські міста.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє польський портал fly4free.pl.

Згідно з розкладом, авіарейси Вроцлав-Київ і Варшава-Львів виконуватимуться щопонеділка, п'ятниці та неділі.

Рейси Варшава-Київ- будуть здійснюватися щопонеділка, середи, п'ятниці та неділі, Познань-Київ – щовівторка та щосуботи, Краків-Львів – щовівторка, четверга й суботи.

Рейси за маршрутом Краків-Київ будуть виконуватися щопонеділка, п'ятниці й середи, Гданськ -Київ – щопонеділка та щоп'ятниці.

Крім того, компанія запустить 15 рейсів – із Києва до Барселони, Братислави, Вроцлава, Варшави, Кракова, Познані, Гданська, Вільнюса, Стокгольма та Лондона; зі Львова до Кракова, Варшави, Дюссельдорфа, Меммінгена та Лондона.

Прихід Ryanair в Україну: коли може розпочати польоти та чи будуть дешевими авіаквиткиЄвропейський лоукостер Ryanair може почати літати в Україну наприкінці жовтня-на початку листопада 2018 року. Про перспективи та цінову політику лоукостера розповіли експерти.

Раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що ірландська лоукост-авіакомпанія Ryanair успішно завершила переговори з Міжнародним аеропортом «Бориспіль» і Міністерством інфраструктури. Очікується, що до кінця тижня угода з Ryanair буде підписана.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ryanair розглядає можливість польотів ще з трьох міст України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: