Ryanair зайшов в Україну: реакція соцмереж

Читать на русском

Ryanair із жовтня вже точно запустить рейси з Києва та Львова. Що про це думають у соціальних мережах – у матеріалі Слова і Діла.
Слово і Діло

Ірландський лоукостер Ryanair і міжнародний аеропорт «Бориспіль» сьогодні, 23 березня, підписали спільний договір про співпрацю.

У жовтні цього року авіакомпанія запустить із Києва та Львова рейси до Барселони, Братислави, Вроцлава, Варшави, Кракова, Познані, Гданська, Вільнюса, Стокгольма, Лондона, Дюссельдорфа та Меммінгена. Ціни на квитки стартуватимуть від 10 євро.

«Слово і Діло» розбиралось, як на захід Ryanair в Україну відреагували в соціальних мережах.

«Думаю, прихід Ryanair стане справжнім каталізатором якісних змін на українському ринку авіаперевезень і реального зниження цін на перельоти», – вважає заступник міністра регіонального розвитку Лев Парцхаладзе.

«Президент Порошенко особисто проштовхував питання. «Подзвонив, дав чортів ідіотам» – так мені прокоментував Омелян ситуацію. Якби не тиск Банкової, повторилася б ситуація річної давнини. Моє особисте ставлення до президента відоме, але сьогодні йому жирний лайк. Це реально перемога», – зазначив журналіст Сергій Костеж.

«Якщо мені не привиділося, то квиток до Братислави (а там і до Відня рукою подати) буде коштувати 15 євро. А якщо з багажем? Аж 30. Тобто поїздка на двох обійдеться в 60 євро. Ну, зрада ж зрадна, просто сил немає. Так і хочеться підірвати що-небудь і звалити з цієї бісової країни», – написав Андрій Черніков.

«Саме час першим рейсом Ryanair прилетіти Саакашвіші», – пожартував народний депутат Василь Горбаль.

«Безвіз плюс Ryanair – остаточне «прощавай» наддорогим для українця поїздкам за кордон», – написав Богдан Амінов.

«Мені подобається ця новина. 46 євро політ із Києва до Барселони – дуже заманливо. Якщо такі гіганти приходять на ринок, значить, є кого возити, отже, інформація про відсутність грошей у країні перебільшена», – вважає журналіст Роман Цимбалюк.

«Те, що Ryanair прийшов в Україну, – це не проста й ординарна подія. Це дуже великий цвях у «русский мир» і совок в Україні. Україна стоїть обличчям на Захід і спиною – на Схід», – написав Олег Пономарь.

Нагадаємо, «Слово і Діло» аналізувало, як міністр інфраструктури Володимир Омелян виконує свої обіцянки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: