НП в московському аеропорту: літак із пасажирами не злетів через задимлення

Читать на русском
У московському аеропорту Домодєдово пасажирський Боїнг задимився перед вильотом, перебуваючи на злітно-посадковій смузі.

У московському аеропорту «Домодєдово» пасажирський «Боїнг» задимився перед вильотом, перебуваючи на злітно-посадковій смузі.

Про це передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс».

Літак МАУ здійснив аварійну посадку в «Борисполі»У міжнародному аеропорту «Бориспіль» здійснив аварійну посадку літак рейсу Гельсінкі-Бориспіль.

«Командир доповів про задимлення під час розгону спочатку в кабіні, а потім в салоні. Застосовано екстрене гальмування», - сказав співрозмовник агентства.

Всіх пасажирів евакуювали надувними трапами. За попередніми даними, ніхто не постраждав. На борту лайнера знаходилися сім членів екіпажу і 129 пасажирів.

Зазначається, що інцидент стався перед зльотом лайнера.

За попередніми даними, причиною задимлення стало потрапляння вологи в систему кондиціонування, повідомляють Известия.

У прес-службі аеропорту Домодєдово уточнили, що в зв'язку з інцидентом тимчасово не здійснюються зліт і посадка з ЗПС-2.

«У Домодєдово незалежні злітно-посадочні смуги, тому всі рейси в повному обсязі обслуговуються на ЗПС-1», - повідомили ТАСС в прес-службі аеропорту.

Раніше літак авіакомпанії Qantas Airlines вилетів з австралійського міста Перт в британську столицю Лондон, виконуючи перший в історії прямий рейс між країнами.

А в аеропорту Одеси пасажири понад десять годин були заблоковані в літаку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: