Ryanair зайшов в Україну – офіційно

Читать на русском
Ірландська авіакомпанія-лоукостер Ryanair і міжнародний аеропорт Бориспіль підписали спільний договір про співпрацю.

Ірландська авіакомпанія-лоукостер Ryanair і міжнародний аеропорт «Бориспіль» підписали спільний договір про співпрацю.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це стало відомо під час прес-конференції приуроченій заходу авіаперевізника в Україні, участь в якій взяли президент України Петро Порошенко та міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Повідомляється, що авіакомпанія Ryanair в жовтні 2018 року запустить рейси за 10 напрямками з Києва й за п'ятьма зі Львова.   «Нарешті цей день настав ... Перших польотів очікуємо десь у жовтні, тому що для України потрібно закупити додаткові літаки. Але тепер ми точно знаємо, що це буде», – заявив на прес-конференції президент Петро Порошенко.

10 напрямків будуть із Києва, 5 – зі Львова. На сайті Ryanair уже з'явилися нові напрямки, з Києва літатимуть до таких міст – Барселона, Братислава, Вроцлав, Варшава, Краків, Познань, Гданськ, Вільнюс, Стокгольм, Лондон. Зі Львова Ryanair літатиме до Кракова, Варшави, Дюссельдорфа, Меммінгена, Лондона.

Головний виконавчий директор Ryanair Майкл О'Лірі заявив, що лоукост вивчає можливість організації польотів усередині України.

Раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що ірландська лоукост-авіакомпанія Ryanair успішно завершила переговори з міжнародним аеропортом «Бориспіль» та Міністерством інфраструктури.

Нагадаємо, Ryanair розглядає можливість польотів ще з трьох міст України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: