МЗС РФ запросило послів обговорити справу Скрипаля

Читать на русском
Захарова також підкреслила, що до сих пір не встановлено, якою речовиною отруїли колишнього офіцера ГРУ Сергія Скрипаля.

Офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова повідомила, що відомство запросило всіх акредитованих в країні послів зарубіжних держав для обговорення 21 березня заяв Великобританії щодо застосування на її території отруйних речовин.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на РІА Новости.

Чим обернеться для РФ отруєння Скрипаля та що це означає для України?ЄС вважає РФ із великою часткою ймовірності відповідальною за отруєння екс-шпигуна Сергія Скрипаля та його дочки Юлії. Оцінили загострення відносин Лондона та Москви експерти.

За словами Захарової, керівники та експерти департаменту з питань нерозповсюдження та контролю над озброєннями намір на зустрічі «довести російську точку зору до офіційних представників зарубіжних держав, відповісти на можливі запитання, а також озвучити питання, наявні у російської сторони».

Представник російського МЗС зазначила, що в ЗМІ «з'являється велика кількість думок, оцінок і навіть «спогадів» експертів на дану тему», проте позиція РФ з цього питання озвучена в Раді Безпеки ООН, ОБСЄ, ОЗХЗ та інших організаціях.

Захарова також підкреслила, що до сих пір не встановлено, якою речовиною отруїли колишнього офіцера ГРУ Сергія Скрипаля.

Як стало відомо, дипломатів РФ з Британії відвіз літак, раніше перевозив кокаїн.

Раніше в Держдепі попередили, що США можуть ввести власні санкції через отруєння екс-шпигуна Сергія Скрипаля.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: