Справа Скрипаля. США підтримують політику санкцій проти Росії

Читать на русском
У Сполучених Штатах солідарні з Великобританією в тому, що за отруєнням російського екс-шпигуна скоріше за все стоїть Російська Федерація.

У Держдепі попередили, що США можуть запровадити власні санкції через отруєння екс-шпигуна Сергія Скрипаля.

Як інформує «Слово і Діло», про це у вівторок, 20 березня, заявила офіційний представник держдепартаменту Хезер Науерт, повідомляє РИА Новости.

ЄС оприлюднив офіційну заяву щодо отруєння СкрипаляВикористання будь-якої хімічної зброї будь-якою особою є абсолютно неприйнятним і становить загрозу безпеці.

«Ми розуміємо і підтримуємо дії британського уряду, який вигнав російських дипломатів зі своєї країни. Як я говорила ... ми не говоримо заздалегідь про свої дії, але ми уважно стежимо і можемо вжити заходів», - сказала Науерт журналістам.

Вона також підтвердила, що США солідарні з Великобританією в оцінці того, що «дуже ймовірно», що за отруєнням стоїть Росія, яка таким чином порушила міжнародну конвенцію про заборону хімічної зброї.

Раніше повідомлялося, що Британія готова застосувати нові санкції щодо Росії.

Нагадаємо, раніше голова МЗС Великобританії Борис Джонсон заявляв, що Росія знаходить все більш абсурдні заперечення у справі отруєння Скрипаля.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: