В Одесі активісти захопили готель

Читать на русском
В Одесі в середу активісти Свободи та Соколу увірвалися в будівлю готелю Велика Московська на Дерибасівській вулиці з метою повернути її в міську власність.

У центрі Одеси в середу, 21 березня, активісти з ВО «Свобода» та організації «Сокіл» увірвалися в будівлю готелю Велика Московська на Дерибасівській вулиці з метою повернути її в міську власність.

Про це повідомляє «Думська», пише «Слово і Діло».

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко обіцяє, що відновлену Володимирську гірку відкриють навесні 2018 рокуСказано 12 січня 2018 р.Статус обіцянки: Виконано

«Свободівці на одному з балконів будівлі вивісили транспарант «Відкрито для людей» і розмахували прапором своєї політичної партії», - йдеться в повідомленні.

За словами заступника голови обласної організації Костянтина Васильця, активісти вільно зайшли в готель, так як будівля пустує на час реконструкції.

«Мета акції - звернути увагу на проблему історичних пам'яток, якими володіє Тарпан і які руйнуються, як будинок Руссова і Масонський будинок і так далі. В кінцевому підсумку ми хочемо, щоб Велика Московська була повернута у власність одеситів. Доступ до готелю буде вільним за аналогією з Літнім театром», - сказав він.

Нагадаємо, в ГПУ розповіли, яка частина «Межигір'я» належить державі.

Раніше «Укртелеком» остаточно повернули в держвласність.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: