У Києві стартував конкурс на найкращий талісман міста

Читать на русском
У Київській міській державній адміністрації оголосили конкурс на кращий талісман столиці України.

У Київській міській державній адміністрації оголосили конкурс на кращий талісман столиці України.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на прес-конференцію в Музеї історії міста Києва, яка відбулася 20 березня.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко обіцяє затвердити новий генеральний план містаСказано 29 вересня 2017 р.Статус обіцянки: У процесі

«Підписано розпорядження КМДА «Про проведення конкурсу «Талісман міста Києва» в 2018 році», - йдеться в повідомленні.

Організаційний комітет конкурсу очолив заступник голови КМДА Олексій Резніков.

«Метою Конкурсу є формування і підтримання позитивного іміджу української столиці. Обрання талісману міста посилить популяризацію Києва як сучасного європейського міста на міжнародній туристичній арені, закріпить його статус як сучасного мегаполісу з багатовіковою історією і неповторною айдентікою», - відзначили в прес-службі КМДА.

У відомстві також підкреслили, що реалізація проекту сприятиме також поширенню знань громадян України та зарубіжжя про традиції українського народу, сприятиме збільшенню кількості внутрішніх та іноземних туристів і перетворенню Києва в провідний туристичний центр європейського рівня.

Дороги, парки та дитсадки: що Кличко обіцяв зробити «на благо всіх киян»Слово і Діло розбиралося в обіцянках столичного мера Віталія Кличка на 2018 рік. У планах – турбота про дітей і нові парки.

Кожна робота, котра подається на конкурс, має відповідати певним умовам, які були затверджені вищевказаним розпорядженням.

«Туристичний талісман міста являє собою будь-який особливий персонаж. Персонажем може бути тварина, казковий «звір», будь-яке реальне чи міфічна істота. Конкурс проводиться з метою популяризації туристичного бренду Києва», - додали в КМДА.

Конкурс буде проходити в три етапи, визначення переможця та фінальна прес-конференція відбудеться 16 липня 2018 року. Переможець конкурсу отримає грошову винагороду в розмірі 150 тис. гривень. Участь можуть взяти як фізичні, так і юридичні особи.

Раніше в КМДА розповіли про реконструкцію зоопарку.

Також у мера Києва Віталія Кличка знову пообіцяли відмовитися від хлорування води.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: