Суд визначився з датами наступних засідань у справі Януковича

Читать на русском
Оболонський районний суд Києва призначив дати судових дебатів на 18 і 19 квітня в справі про держзраду екс-президента Віктора Януковича.

Оболонський районний суд Києва призначив дати судових дебатів на 18 та 19 квітня у справі про держзраду екс-президента Віктора Януковича.

Про це в залі суду повідомив головуючий суддя Владислав Дев'ятко, передає «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

Чому з деяких чиновників часів Януковича вже знімають санкції?Посли країн ЄС повідомили, що виключили зі списку санкцій Лукаш і Клюєва. Чому з деяких чиновників екс-режиму знімають санкції, розповіли експерти.

Зокрема, повідомляється, що наступні засідання відбудуться 21 березня, 27, 28 і 29 березня.

«Погоджуємо роботу в подальшому. Так, засідання відбудуться 21 березня, 27, 28 і 29 березня. Надалі працюємо: 4 і 5 квітня, 11, 12, 18 і 19 квітня. Суд вказує конкретну дату для допиту свідків сторони захисту 21 березня, 28 і 29 березня, а також 4, 5, 11 і 12 квітня. Саме на ці судові засідання прошу забезпечити допит свідків. Суд ще раз наголошує, що не заперечує проти допиту Януковича відеозв'язком. 18 і 19 квітня прошу сторони підготуватися до судових дебатів. Таким чином, наступне засідання відбудеться 21 березня», – повідомив суддя.

Раніше сторона звинувачення в справі щодо державної зради екс-президента України під час представлення доказів у суді повідомила, що Віктор Янукович офіційно вважається підозрюваним у зазначеній справі з 28 листопада 2016 року.

Нагадаємо також, ГПУ порушила кримінальне провадження проти адвокатів Януковича.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: