Порошенко чекає на голосування за закон про нацбезпеку

Читать на русском
Президент Петро Порошенко наполягає на ухваленні Верховною Радою закону про національну безпеку.

Президент Петро Порошенко наполягає на ухваленні Верховною Радою закону про національну безпеку.

Про це на Погоджувальній раді 12 березня повідомила представниця глави держави в парламенті Ірина Луценко, пише «Слово і Діло».

Реінтеграція Донбасу: що передбачає законопроектБезпрецедентні повноваження силовиків і відповідальність держави-агресора - норми законопроекту про реінтеграцію Донбасу

«Президент наполягає на основних законах, які мають бути ухвалені сьогодні. Це закон 8068 «Про національну безпеку України», який продовжує, визначає механізми керівництва у сфері національної безпеки і оборони, унормовує структуру й склад сектору безпеки і оборони, систему управління, координації та взаємодії його органів», – сказала Луценко.

Вона нагадала про затримання керівника центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимира Рубана й попередження «масштабних терактів, у яких могли загинути тисячі українських громадян, а не лише керівництво держави».

Спікер ВР Андрій Парубій зазначив, що з приводу цього закону парламент ще чекає рішення комітету.

«Хочу сказати, що цього тижня пропонується одна постанова ВР про звернення до міжнародного співтовариства в зв’язку з підготовкою незаконних виборів президента Росії (в Криму – ред.). Також цього тижня буде запропонована постанова ВР про звернення до парламентів іноземних держав щодо політичних репресій Російської Федерації й щодо звільнення політв'язнів», – сказав Парубій.

Нагадаємо, Порошенко вніс до Верховної Ради законопроект «Про національну безпеку».

Також текст термінового законопроекту Порошенка про нацбезпеку можна прочитати тут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: