Стало відомо, коли законопроект про нацбезпеку з'явиться в Раді

Читать на русском
Законопроект про нацбезпеку і оборону України можуть зареєструвати до кінця тижня. РНБО на засіданні 17 січня обговорив і підтримав цей проект.

Законопроект про нацбезпеку та оборону України можуть зареєструвати до кінця тижня.

Як пише «Слово і Діло», такий прогноз у неділю в ефірі програми «Завтра» ( спільний проект «Радіо Свобода» та телеканалу «112 Україна») озвучив народний депутат, член комітету з питань нацбезпеки і оборони Андрій Тетерук.

Які зміни в законодавстві чекають на українців у лютомуСлово і Діло аналізувало, що зміниться в законодавстві України з лютого. Зміни торкнуться, зокрема, автомобілістів і тих, хто виплачує аліменти.

«Я абсолютно впевнений, що наступного тижня він буде підписаний і направлений до парламенту, і всі народні депутати, які вболівають за стан національної безпеки і оборони, зможуть його ретельно вивчити», – заявив Тетерук.

«Це дозволить в найближчий тиждень, який ми будемо працювати в парламенті, внести його в порядок денний і проголосувати в першому читанні», – додав він.

«Ніхто не нав’язує Україні ухвалення цього законопроекту. Правда в тому, що законопроект розробляється нашими спеціалістами в тісній кооперації з західними партнерами. Цілком природньо, що такі масштабні законопроекти на рівні розробки ми погоджуємо з нашими основними союзниками: США і ЄС», – підкреслив нардеп.

Нагадаємо, що РНБО на засіданні 17 січня обговорила і підтримала цей проект. Однак досі він не зареєстрований в парламенті, хоча раніше віце-спікер Ірина Геращенко повідомила, що цей документ буде одним з пріоритетних для Верховної Ради на наступній сесії.

Раніше член комітету ВР з питань національної безпеки та оборони Тарас Пастух, висловив сумнів щодо того, що цей документ надійде в парламент найближчим часом.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: