Смерть дитини після щеплення: в МОЗ зробили заяву

Читать на русском
Повідомляється, науково доведено, що діагноз жодним чином не пов'язаний з імунізацією. Крім того, зазначено, що були щеплені в один день, в одному закладі охорони здоров'я, з одного флакона ще 10 дітей.

Смерть дитини в Сумській області не пов'язана зі щепленням проти туберкульозу (БЦЖ).

Про це йдеться у висновку групи оперативного реагування, передає прес-служба Міністерства охорони здоров'я України, пише «Слово і Діло».

Що обіцяли політики з приводу забезпечення українців лікамиСлово і Діло аналізувало обіцянки політиків щодо забезпечення українців ліками та вакцинами.

«Сьогодні (2 березня, - ред.) регіональна група оперативного реагування на несприятливі події після імунізації надала результати розслідування смерті дитини в Сумській області. Висновки підтверджують, що смерть дитини не пов'язана зі щепленням проти туберкульозу», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, науково доведено, що діагноз жодним чином не пов'язаний з імунізацією. Крім того, зазначено, що були щеплені в один день, в одному закладі охорони здоров'я, з одного флакона ще 10 дітей. У всіх дітей в період після введення вакцини скарги відсутні. Так, в зв'язку з цим Держлікслужба повинна відкликати розпорядження № 1799-1.1.1/4.0/17-18 від 28 лютого про тимчасову заборону вакцини серії №297.

Раніше стало відомо, в якій області найбільше людей захворіло на кір.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: