З'ясувалося, що українці думають про вступ до ЄС і НАТО

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко заявив, що ідеї вступу України до Європейського Союзу та Північноатлантичного альянсу мають широку підтримку в українському суспільстві.

Президент України Петро Порошенко заявив, що ідеї вступу України до Європейського Союзу та Північноатлантичного альянсу (НАТО) є консолідуючими й мають широку підтримку в українському суспільстві.

Як пише «Слово і Діло», про це глава держави написав у Twitter.

Перш ніж заякорити в Конституції вступ України до ЄС і НАТО, потрібно провести референдумКоманда президента не зможе просто внести зміни до Конституції. На думку юриста, спочатку потрібно двічі зібрати голоси в Раді, а потім провести Всеукраїнський референдум.

«Ідеї європейської та євроатлантичної інтеграції є консолідуючими, мають широку підтримку в українському суспільстві. Про це говорять соціологічні дослідження. Зараз ми обговорюємо в моїй команді пропозицію «заякорити» в Конституції стратегію вступу України до ЄС і НАТО», – повідомив Порошенко.

Нагадаємо, 28 лютого президент під час прес-конференції повідомив про свою ініціативу «заякорити» в Конституції України європейську та євроатлантичну інтеграцію України.

Раніше «Слово і Діло» писало, що Порошенко обіцяв українцям.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: