Затримали підозрюваних у замаху на керівника зернової корпорації – Князєв

Читать на русском
Правоохоронці затримали чотирьох зловмисників, які підозрюються в замаху на вбивство керівника ПАТ Державна продовольчо-зернова корпорація України.

Правоохоронці затримали чотирьох зловмисників, які підозрюються в замаху на вбивство керівника ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України».

Як пише «Слово і Дело», про це повідомив голова Національної поліції Сергій Князєв у Facebook.

«Зернова корпорація» не увійшла до списку на приватизацію, незважаючи на обіцянку КутовогоТарас Кутовий обіцяв внести Державну продовольчо-зернову корпорацію України до списку на приватизацію в 2017 році. Однак станом на січень цього року підприємство так і не готують до продажу.

«Ще 10 листопада минулого року в Києві злочинець проломив голову керівнику державного підприємства, а через деякий час іншому керівнику прив'язали бойову гранату до авто», – написав Князєв.

«І тільки раптове зниження температури призвело до того, що важіль гранати не спрацював, а примерз до кузова. Це й врятувало життя багатьох людей, адже авто було припарковане в людному місці Києва», – уточнив голова Національної поліції.

Як відомо, ввечері 10 листопада 2017 року неподалік від будівлі Державної продовольчо-зернової корпорації в Києві невідомий накинувся на держслужбовця з молотком і кілька разів ударив його по голові. Водій постраждалого, який перебував у машині, застосував травматичну зброю й поранив зловмисника в ногу. Постраждалого заступника голови правління ПАТ із травмою голови доправили до лікарні, де він наразі перебуває на стаціонарному лікуванні.

Чоловік пов'язував напад зі своєю професійною діяльністю.

14 листопада підозрюваного в замаху на заступника голови правління ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» заарештували без права на заставу.

Нагадаємо, підозрюваний у справі Зернової корпорації визнав провину.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: