Скандальний парад у Кривому Розі: в Нацгвардії покарали винних

Читать на русском
Через марш нацгвардійців у Кривому Розі під радянськими прапорами від виконання обов'язків відсторонили командира Криворізької військової частини Нацгвардії.

Командувач Нацгвардії України відсторонив від виконання обов'язків командира Криворізької військової частини.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив прес-секретар Національної гвардії Вадим Голуб на сторінці в Facebook.

Декомунізатори. Хто з мерів українських міст найшвидше перейменовує вулиціСлово і Діло з’ясовувало, хто з міських голів найсумлінніше виконує обіцянки щодо перейменування вулиць та усунення з них радянської символіки.

«Нацгвардія України продовжує службове розслідування за фактом участі військовослужбовців Національної гвардії України в Кривому Розі в заходах із нагоди 74-ї річниці звільнення міста від німецьких загарбників із використанням радянської символіки», – йдеться в його повідомленні.

«Під час розслідування командувач Національної гвардії України генерал-полковник Юрій Аллеров відсторонив від виконання обов'язків командира військової частини 3011 полковника В'ячеслава Мельника», – додав Голуб.

Раніше поліція порушила провадження через скандальний парад у Кривому Розі.

Нагадаємо, військовослужбовці Національної гвардії 22 лютого взяли участь у параді в Кривому Розі. Під час маршу вони використовували заборонену в Україні радянську символіку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: