Нацгвардія проведе розслідування щодо радянської символіки в Кривому Розі

Читать на русском
Національна гвардія України проведе службове розслідування щодо використання військовослужбовцями НГУ в Кривому Розі радянської символіки.

Національна гвардія України проведе службове розслідування щодо використання військовослужбовців НГУ в Кривому Розі радянської символіки під час участі в заходах із нагоди 74-ї річниці звільнення міста від німецьких загарбників.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться на сайті відомства.

Декомунізація в Україні майже завершена: що обіцяли політикиДекомунізація в Україні фактично завершена, заявив В'ятрович. Що обіцяли політики на тему позбавлення комуністичних символів – у матеріалі Слова і Діла.

«Під час акції використовувалася радянська символіка. За цим фактом командувачем Національної гвардії України генерал-полковником Юрієм Аллеровим призначене службове розслідування», – кінець цитати.

Нагадаємо, в День визволення міста від нацистів військовослужбовці Національної гвардії України несли прапори із символікою, що заборонена відповідно до закону про декомунізацію.

На двох червоних прапорах із золотою бахромою були зображені радянські символи – серп і молот – та напис «За нашу советскую Родину».

Нагадаємо, у Львові демонтують стелу радянського Монумента Слави.

Раніше В'ятрович заявив про завершення деккомунізаціі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: