У «ДНР» затримали «міністра-корупціонера»

Читать на русском
Бойовики ДНР затримали голову міністерства вугілля і енергетики Едуарда Голенка, а також 22 співробітників цього відомства за підозрою в корупційній діяльності.

Бойовики «ДНР» затримали голову «міністерства вугілля і енергетики» Едуарда Голенка, а також 22 працівників цього відомства за підозрою в корупційній діяльності.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

На боці «ДНР» воювали 10 чеських найманців – ЗМІЧеські сили безпеки розслідують кілька випадків участі громадян Чехії в збройному конфлікті на сході України на боці сепаратистів.

«Під час проведених заходів щодо запобігання фактам корупції у вищих ешелонах влади працівниками Міністерства внутрішніх справ, Міністерства державної безпеки, Міністерства доходів і зборів та Генеральної прокуратури ДНР проведені спільні заходи з припинення злочинної діяльності низки високопоставлених посадових осіб Міністерства вугілля і енергетики ДНР», – ідеться в повідомленні сепаратистів.

Встановлено, що Голенко «створив організовану злочинну групу, учасники якої під виглядом поставки товарно-матеріальних цінностей і надання послуг здійснювали розкрадання коштів державних підприємств, підконтрольних Міністерству вугілля та енергетики».

«Міністр» і його підлеглі звинувачуються у викраденні понад 100 мільйонів рублів. За цим фактом порушили низку кримінальних справ.

Раніше на Донбасі затримали українку, яка входила до складу «Оплоту».

Нагадаємо, голова «ДНР» Олександр Захарченко заявив про створення народного трибуналу у відповідь на підписання президентом України Петром Порошенком закону про реінтеграцію Донбасу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: