Відповіли на реінтеграцію. У «ДНР» з'явиться «трибунал для карателів»

Читать на русском
Ватажок ДНР Олександр Захарченко заявив про створення народного трибуналу у відповідь на підписання президентом України Петром Порошенком закону про реінтеграцію Донбасу.

Голова «ДНР» Олександр Захарченко заявив про створення «народного трибуналу» у відповідь на підписання президентом України Петром Порошенком закону про реінтеграцію Донбасу.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляють сепаратистські ЗМІ.

Ходаковський vs. Захарченко: як у «ДНР» ділитимуть посаду «глави республіки»Ватажок ДНР Олександр Захарченко братиме участь у виборах глави республіки в 2018 році. Опозицію складе його давній конкурент – Олександр Ходаковський. Чого чекати від псевдовиборів, розповіли експерти.

«Закон про реінтеграцію – це закон, який узаконює військові злочини, виправдовує дії карателів, дає повну свободу на порушення Конституції України та основних законів цієї держави. У відповідь ми зробимо народний трибунал, який буде засуджувати дії карателів», – сказав Захарченко.

Нагадаємо, 20 лютого Петро Порошенко підписав закон про реінтеграцію Донбасу. Згідно з документом, Україна вважає території окремих районів Донецької та Луганської областей окупованими Росією. Також РФ офіційно визнана країною-агресором.

Як стало відомо, АТО на Донбасі переформатується в операцію Об'єднаних сил, яку очолить військове керівництво.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: