Бойовики продовжують провокації на Донбасі, троє поранених – штаб АТО

Читать на русском
Троє військовослужбовців Збройних сил України отримали поранення в понеділок, 26 лютого, внаслідок обстрілу з боку незаконних збройних формувань на сході України.

Троє військовослужбовців Збройних сил України отримали поранення в понеділок, 26 лютого, внаслідок обстрілу з боку незаконних збройних формувань на сході України.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

Чи допоможуть миротворці завершити війну на Донбасі та що буде далі?Українська сторона вважає, що поява миротворців на Донбасі допоможе вирішити війну на Донбасі. Чи так це, розбиралися експерти.

«З початку доби зафіксовано 4 обстріли позицій Збройних сил України з боку окупантів. Внаслідок ворожого вогню поранення отримали троє військовослужбовців», - йдеться у зведенні за станом на 18:00 понеділка.

У повідомленні наголошується, що, незважаючи на невелику кількість обстрілів, бойовики продовжують провокації до бойових протистоянь на деяких ділянках лінії розмежування.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 26 лютогоСитуація на сході країни станом станом на 06:00 26 лютого 2018 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«На донецькому напрямку, на приморській ділянці нашої оборони, противник вів вогонь з 82-мм мінометів поблизу Лебединського. Міномети калібру 120-мм загарбники застосували по опорних пунктах сил АТО біля населеного пункту Піски. У районі Кам'янки ворог обстріляв українських захисників зі стрілецької зброї», - інформують в штабі.

Як повідомлялося, КПП в зоні АТО змінять графік роботи.

Нагадаємо, місія ОБСЄ виявила танки і гаубиці на окупованому Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: