В Одесі люди в балаклавах та з арматурою захопили санаторій

Читать на русском
В Одесі декілька десятків людей у балаклавах з арматурою захопили територію й адміністративний корпус санаторію Лермонтовський.

В Одесі декілька десятків людей у балаклавах з арматурою захопили територію та адміністративний корпус санаторію «Лермонтовський».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Скільки коштує українцям відпочинок і лікування влади?«Слово і Діло» розібралося, скільки кожен працюючий українець витрачає на рік на лікування та відпочинок можновладців.

Як повідомляють у соціальних мережах очевидці, захоплення почалося близько 6:00. Наразі працівники й керівництво санаторію залишаються за територією оздоровниці. На місці інциденту присутні декілька працівників поліції, проте активних дій вони поки не здійснюють.

За даними видання «Думская», люди в балаклавах є працівниками приватної охоронної фірми.

«Загарбниками керує представник державного підприємства (санаторій оскаржують Міністерство юстиції та «Укрпрофоздоровниця» – ред.), який стверджує, що вони діють законно. Але на сьогодні рішення, яке скасувало передачу здравниці Мін'юсту. Не маючи можливості зайти законним шляхом, державне підприємство здійснює злочин за підтримки поліції. Поліція тягне час», – заявив адвокат Ілля Халдай, який захищає інтереси чинної адміністрації «Лермонтовського».

В Одесі декілька десятків людей у балаклавах з арматурою захопили територію й адміністративний корпус санаторію Лермонтовський.

Він додав, що в будівлі є обладнання санаторію та особисті речі працівників.

За словами директора санаторію Дмитра Антипова, люди в балаклавах відключили «Лермонтовський» від електрики, повністю паралізувавши його роботу.

«Ми цілорічний санаторій, у нас зараз лежать люди після інсультів, інфарктів, працівники не можуть пройти на роботу. На жаль, свавілля триває», – заявив Антипов.

Конфлікт навколо санаторію «Лермонтовський» триває з 2011 року. На території санаторію розташовані об'єкти нерухомості загальною площею близько 12,7 тис. кв. м, а сам санаторій розташований неподалік від узбережжя в центральній частині Одеси.

Раніше екс-директор бердянського санаторію «Лазурний», де в липні нинішнього року 46 дітей отруїлися гречаною кашею з патогенними організмами, була засуджена місцевим судом до штрафу в сумі 4250 грн.

Нагадаємо також, що на Закарпатті згоріла база відпочинку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: