Стало відомо, скільки нардепів ризикнуло відпочити в санаторіях України

Читать на русском
Більшість депутатів ніколи в державних санаторіях не відпочивали, а тому утримання відповідних установ є недоцільним, повідомили в Комітеті виборців України.
Відпочинок у Скадовську

За 2017 рік у санаторіях Верховної Ради наважилися відпочити лише чотири нардепа.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на інформацію прес-служби ВОО «Комітет виборців України».

Куди і за скільки можна відправити дитину на відпочинок влітку?Літо в розпалі, і в багатьох батьків виникає питання, куди можна відносно недорого відправити своє чадо відпочивати й набиратися здоров'я. «Слово і Діло» порівняло приблизні ціни путівок до дитячих таборів у різних регіонах країни.

На сьогодні під крилом українського парламенту перебувають державні підприємства «Пансіонат матері і дитини «Таврійські зорі» та «Готельно-оздоровчий комплекс «Затока», розташовані в місті Скадовськ Херсонської області, а також бази відпочинку «Конча-Заспа» та «Пуща-Водиця» в Києві.

«Державні санаторії Верховної Ради є рудиментом минулого, з яким давно пора попрощатися. Більшість депутатів ніколи в них не відпочивали, а тому утримання відповідних установ є недоцільним. Готельні комплекси, санаторії, пансіонати ВР мають бути продані на відкритому конкурсі», – заявив голова КВУ Олексій Кошель.

Відзначимо, зараз народні депутати не мають пільг на санаторно-курортне лікування. Відповідне рішення було ухвалено в 2014 році в новій редакції закону «Про статус народного депутата України».

Нагадаємо, що й цього року туристи обходять Крим стороною.

Відзначимо, що в санаторії Бердянська від інфекційно-токсичного шоку померла дівчинка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: