Прокуратура повернула державі 160 санаторіїв на Азовському морі

Читать на русском
Санаторії в Запорізькій області, такі як «Бердянськ» і «Лазурний», тепер будуть знаходиться у власності української держави.

Прокуратура Запорізької області в судовому порядку повернула державі 160 санаторіїв на узбережжі Азовського моря.

Про це у себе на сторінці в Facebook повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко, передає «Слово і Діло».

Генпрокурор не уточнив, про які саме санаторії йдеться, але опублікував кілька фото. Згідно підписам на них зображені санаторії «Бердянськ» і «Лазурний», що в Запорізькій області.

Нагадаємо, місцеве агентство IPnews повідомляло 4 листопада, що Донецький апеляційний господарський суд 27 жовтня задовольнив вимогу обласної прокуратури і повернув 80 санаторіїв і баз відпочинку на узбережжі Азовського моря державі. Рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради, згідно з яким об'єкти вилучили з державної власності і передали у власність приватного АТ «Приазовкурорт», визнано недійсним.

Як раніше повідомлялося, Генеральна прокуратура України має намір перевірити сплату податків народними депутатами Верховної Ради, які задекларували понад 100 тисяч доларів готівкою.

Юрій Луценко також продемонстрував подання на зняття депутатської недоторканності з народного обранця від фракції «Опозиційного блоку» Вадима Новинського.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: