Рятувальникам вдалося ліквідувати пожежу в санаторії в Одесі

Читать на русском
Працівникам Державної служби з надзвичайних ситуацій в ніч на четвер, 2 листопада, вдалося ліквідувати пожежу на території санаторію Червоні Зорі в Одесі.

Працівникам Державної служби надзвичайних ситуацій в ніч на четвер, 2 листопада, вдалося ліквідувати пожежу на території санаторію «Червоні Зорі» в Одесі.

Як інформує «Слово і Діло», про це йдеться в повідомленні ДСНС.

Від Будинків профспілок до «Вікторії»: найбільш резонансні пожежі в Україні за три рокиУ зв’язку з трагедією в дитячому таборі в Одесі «Слово і Діло» пропонує пригадати інші схожі випадки та дізнатися, хто був за них покараний.

Відзначається, що повідомлення про пожежу в санаторії надійшло до служби порятунку 1 листопада о 21:42.

Після прибуття першого пожежно-рятувального підрозділу о 21:57 було встановлено, що горить двоповерховий дерев'яний корпус санаторію на загальній площі 500 кв. м. О 22:53 пожежа була локалізована, а о 00:56 – ліквідована.

У ДСНС також повідомили, що до гасіння пожежі залучалися 6 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 32 людини особового складу.

Загиблих і постраждалих немає. Причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, в Хмельницькому центрі соціально-психологічної реабілітації дітей «Подолянчик» увечері 31 жовтня сталася пожежа, 38 дітей евакуювали.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: