Окупанти в Криму планують продати 11 санаторіїв

Читать на русском
Напередодні депутати Держдуми Росії підготували законопроект, покликаний забезпечити анонімність іноземним інвесторам, що приходять у Крим.

В окупованому Криму анонсували продаж 11 санаторіїв на території півострова, що належали раніше кримському Міністерству охорони здоров'я.

Про це заявив голова Міністерства економічного розвитку підконтрольного Кремлю уряду Криму Андрій Мельников, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Крим.Реалії».

За даними російських ЗМІ, кримські чиновники сподіваються виручити від продажу близько 1,5-2 мільярдів рублів (від 600 до 900 тисяч гривень – ред).

За словами Мельникова, санаторії, виставлені на продаж, вже десятки разів показували потенційним інвесторам.

Як повідомляє російське агентство, до списку санаторіїв, які кримська влада готує до продажу, увійшли «Прибій», «Сонячний», «Піонер», «Юність», «Ай-Тодор», «Алупка», «Родіна», «Республіканський протитуберкульозний санаторій імені Семашка», «Предгорный», «Протитуберкульозний санаторій імені Чехова», «Протитуберкульозний санаторій «Красный маяк».

Напередодні депутати Держдуми Росії підготували законопроект, покликаний забезпечити анонімність іноземним інвесторам, що приходять у Крим.

Нагадаємо, з 2014 року в Криму діє режим санкцій у зв'язку з невизнанням російської юрисдикції на його території українською владою, керівництвом Євросоюзу і США. 6 червня Комітет постійних представників ЄС вирішив на рік продовжити санкції проти окупованого Криму.

Раніше повідомлялося, що на території старого мусульманського кладовища «Гурзуф-Азіз» у Криму російські окупанти почали зведення нового корпусу табору «Артек».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: