Короткі гудки. Частина Києва залишилася без телефонного зв'язку

Читать на русском
Тисячі абонентів столичного житлового масиву, а також адміністративні та соціальні об'єкти  залишилися без телефонного зв'язку через пошкодження оптичних і мідних кабелів Укртелекому.

Тисячі абонентів столичного житлового масиву Троєщина, а також адміністративні та соціальні об'єкти в п'ятницю залишилися без телефонного зв'язку через пошкодження оптичних і мідних кабелів Укртелекому.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба компанії.

«23 лютого близько п'ятої ранку на столичній вулиці Микитенка зловмисники проникли в кабельну каналізацію і пошкодили оптичні та мідні кабелі Укртелекому. В результаті без зв'язку залишилися тисячі абонентів житлового масиву Троєщина, а також адміністративні та соціальні об'єкти», - йдеться в повідомленні.

Над відновленням зв'язку вже почали працювати.

Як повідомляється, за останні кілька тижнів це вже четвертий випадок пошкодження інфраструктури Укртелекому в Києві, три з них - в одному мікрорайоні (район Троєщина, Райдужний) і на Лівому березі.

Нагадаємо, в окупованій частині Луганської області зник мобільний зв'язок.

Також стало відомо, що мобільний інтернет нового покоління 4G буде запущений в великих українських містах, а також на півдні і заході країни.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: