Стало відомо, де 4G з'явиться в першу чергу

Читать на русском
Мобільний інтернет нового покоління буде запущений у великих українських містах, а також на півдні й заході країни.

Мобільний інтернет нового покоління буде запущений у великих українських містах, а також на півдні й заході країни.

Про це сьогодні заявили представники компанії «Київстар» на своїй прес-конференції, пише «Слово і Діло».

Степан КубівНародний депутат України
Кубів має намір запровадити в Україні зв'язок стандарту 4GСказано 12 травня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

Перші базові станції четвертого покоління «Київстар» встановить у Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Ужгороді, Вінниці, Хмельницькому, Тернополі та Львові.

Окрім названих регіонів, новий стандарт мобільного зв’язку буде доступний мешканцям Івано-Франківська, а також на прикордонних переходах у Закарпатській, Львівській і Волинській областях. Президент «Київстару» раніше заявляв, що 4G оператор розвиватиме в курортних регіонах. Сьогодні компанія оприлюднила плани щодо запуску нової мережі на півдні Запорізької області, а також в низці населених пунктів поблизу Одеси. Запуски, орієнтовно, відбудуться в квітні-травні цього року.

Запровадження зв'язку 4G в Україні: що обіцяли політики?Розмови про швидке впровадження в Україні мобільного зв'язку четвертого покоління ведуться не перший рік і, як водиться, вже неодноразово супроводжувались гучними скандалами. «Слово і Діло» підготувало огляд обіцянок українських політиків щодо впровадження 4G.

На першому 4G-тендері, який пройшов на початку лютого, «Київстар» придбав радіочастоти 2600 МГц. Компанія купила найбільше лотів – три (2530-2535/2650-2655 МГц, 2525-2530/2645-2650 МГц і 2520-2525/2640-2645 МГц) за 916,3 млн грн.

Раніше стала відома вартість 4G-тендера.

Також у Кабміні розповіли, коли інтернет в Україні почне «літати» всюди.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: