На окупованій Луганщині зник мобільний зв'язок

Читать на русском
На непідконтрольній українському уряду території Луганщини знову зник мобільний зв'язок українського оператора Vodafone.

На непідконтрольній українському уряду території Луганщини знову зник мобільний зв'язок українського оператора Vodafone.

Про це повідомляє сайт ПрАТ «ВФ Україна», пише «Слово і Діло».

«Поїхали, поговоримо»: в ОРДЛО з'явився новий вид телефонного бізнесуУ тимчасово окупованих містах Донбасу з'явився новий вид бізнесу – організація поїздок до тих місць, де можна зловити зв'язок українського мобільного оператора Vodafone.

«22.02 стався обрив волоконно-оптичної лінії, що забезпечує зв'язок на непідконтрольній Україні території Луганської області», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляють користувачі соцмереж, пізніше почалися збої в роботі підконтрольного «ЛНР» оператора «Лугаком». У самій самопроголошеній «республіці» відсутність мобільного зв'язку поки що не коментують.

Вперше зв'язок на непідконтрольній Україні території Донбасу зник 11 січня цього року. Ремонтні роботи з відновлення зв'язку на сході України були завершені 19 січня. У Луганській області послуги зв'язку надавалися в повному обсязі. У Донецькій області мережа не працює з невідомих оператору причин.

Як пояснили в ПрАТ «ВФ Україна», «існує ймовірність того, що обладнання виведене з ладу або відсутнє електроживлення».

Тоді ж у Vodafone уточнили, що більш ніж третина обладнання, розташованого на непідконтрольній Україні території Донбасу, перебуває в неробочому стані.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: