Зведення штабу АТО 21 лютого: 15 обстрілів, є загиблий і поранені

Читать на русском
За 20 лютого в зоні АТО ворог провів 15 прицільних обстрілів. У результаті загинув 1 український військовослужбовець, п'ятеро отримали поранення, ще двоє отримали бойові травмування.

За 20 лютого в зоні АТО ворог провів 15 прицільних обстрілів. У результаті загинув 1 український військовослужбовець, п'ятеро отримали поранення, ще двоє отримали бойові травмування.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook, пише «Слово і Діло».

Що має бути в пріоритеті при виборі військових для миротворчої місії на Донбасі?Згідно з доповіддю ООН, Україні потрібно 20 тисяч миротворців, а солдати мають бути з країн, що не входять до НАТО. Який критерій для України має стати визначальним, розповіли експерти.

На луганському напрямку ворог активізувався навколо Троїцького, де кілька годин вів вогонь з артилерійських установок калібру 122 і 100 мм, мінометів, озброєння БМП, зенітної установки і гранатометів. Неподалік Кримського і Світлодарська незаконні збройні формування застосували міномети 82-го калібру і стрілецьку зброю, а захисників Катеринівки обстрілювали з протитанкового ракетного комплексу і гранатометів.

На донецькому напрямку епіцентром вогневого напруги став приморський ділянку оборони. Тут ворог застосував 120-мм міномети поблизу населених пунктів Лебединського та Ломакине. Також з мінометів, але калібру 82-мм, озброєння БМП і великокаліберних кулеметів загарбники обстрілювали українські опорні пункти у Пєсків, а в передмісті Авдіївки - вели вогонь із автоматичних станкових гранатометів.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 20 лютогоСитуація на сході країни станом станом на 06:00 20 лютого 2018 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Як раніше повідомлялося, президент Петро Порошенко хоче змінити формат АТО.

Нагадаємо, патруль СММ ОБСЄ зафіксував наслідки обстрілу будівлі телекомпанії в центрі Луганська.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: