ОБСЄ: бойовики обстріляли телекомпанію в Луганську

Читать на русском
Патруль СММ ОБСЄ зафіксував наслідки обстрілу будівлі телекомпанії в центрі окупованого Луганська.

Патруль СММ ОБСЄ зафіксував наслідки обстрілу будівлі телекомпанії в центрі окупованого Луганська.

Про це повідомляється в останньому оприлюдненому звіті місії за 18 лютого, пише «Слово і Діло».

У штабі АТО розповіли про стан здоров'я чотирьох поранених бійцівУ штабі АТО розповіли про стан здоров'я чотирьох поранених у понеділок,19 лютого, бійців. Один військовослужбовець у важкому стані, троє інших – у задовільному.

«17 лютого в Луганську на вулиці Демьохіна, 25, члени патруля місії зафіксували пошкодження двох радіокабелів й одного телевізійного кабелю, розташованих на надземній металевій конструкції поруч із чотирьохповерховим цегляним будинком, де розташована телекомпанія», – зазначили в ОБСЄ.

Також патруль ОБСЄ бачив 10 розбитих вікон на південно-західній стороні будівлі телекомпанії. Про постраждалих не повідомляється.

«Спостерігачі визначили, що пошкодження свіжі й що вони утворилися внаслідок влучання снаряда, випущеного з ручного протитанкового гранатомета (РПГ-26) з південно-західного напрямку. Приблизно за 100 метрів на північний захід від будівлі телекомпанії на розташованій у парку платформі спостерігачі бачили в снігу сліди вихлопу», – йдеться в доповіді.

За оцінкою спостерігачів, це були сліди реактивного вихлопу від пострілу з ручного протитанкового гранатомета РПГ-26.

«Увечері 16 лютого, перебуваючи в Луганську, спостерігачі чули два вибухи невизначеного походження за 0,6 кілометра на північний схід», – додали в ОБСЄ.

Раніше голова спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Александр Хуг заявив, що сторони зберігають готовність вступати в конфлікт без затримок.

Також Хуг розповів, скільки разів за рік порушували тишу на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: