Бойовики на Донбасі підірвалися на власних мінах

Читать на русском
Двоє бойовиків з Росії підірвалися на власних мінах в районі Світлодарської дуги, один з них загинув.

Двоє бойовиків з Росії підірвалися на власних мінах в районі Світлодарської дуги, один з них загинув.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 18 лютогоСитуація на сході країни станом станом на 06:00 18 лютого 2018 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«За даними розвідки штабу Антитерористичної операції, сьогодні, 18 лютого, поблизу передових позицій сил АТО на Світлодарській дузі на власних мінно-вибухових загородженнях підірвалися двоє бойовиків так званої 7 окремої мотострілецької бригади незаконних збройних формувань», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, обоє бойовиків є громадянами Російської Федерації. Один із них – Володимир Володимирович Любінов, 1988 року народження, мешканець Краснодарського краю, загинув. Його співвітчизник Сергій Валерійович Михайлов, 1972 року народження, мешканець міста Астрахань (вул. Воднікова, кв. 55), дістав мінно-вибухові поранення.

«Наразі з'ясовується інформація щодо приналежності бойовиків до регулярних військ Російської Федерації», - наголосили у штабі.

Там не виключають, що проросійські медіа-ресурси намагатимуться звинуватити сили АТО в порушенні Мінських домовленостей, приписавши українським військовим загибель і поранення бойовиків.

Нагадаємо, в зоні проведення АТО на Донбасі в неділю, 18 лютого, був поранений український військовослужбовець.

А Волкер обговорив ситуацію на Донбасі з головою МЗС Білорусі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: