Вбивство Нігояна та Жизневського. У ГПУ відзвітували про перебіг розслідування

Читать на русском
Слідчі ГПУ встановили підрозділ міліції, працівники якого вбили Сергія Нігояна та Михайла Жизневського, проте виконавці залишаються невідомими.

Слідство вже встановило підрозділ міліції, працівтники якого вбили перших героїв Небесної Сотні Сергія Нігояна та Михайла Жизневського.

Про це на брифінгу сказав керівник Департаменту спецрозслідувань ГПУ Сергій Горбатюк, пише «Слово і Діло».

За словами Горбатюка, злочини не розкриті, але надія ще є.

«Маємо ситуацію, що перші вбивства на сьогодні не розкриті, тобто не встановлені особи, що вчинили їх. Водночас слідство не зупиняється, рухається, й за результатами проведених додаткових експертиз, проведених оперативно-розшукових заходів, негласних слідчих дій є прогрес щодо звуження кола підозрюваних, у тому числі визначення за одним із фактів убивств підрозділу, працівники якого підозрюються в застосуванні зброї. Відповідно, ця робота залишає надію на те, що цей злочин буде розкритий», – сказав він.

Раніше Генпрокуратура повідомила кільком особам про підозру в убивстві правоохоронців на Майдані із застосуванням вогнепальної зброї.

Роковини розстрілів на Майдані: що пишуть у соцмережахСьогодні, 20 лютого, в Україні День пам'яті Героїв Небесної Сотні. Що пишуть у соцмережах – у матеріалі Слова і Діла.

104 героям Небесної Сотні президент України Петро Порошенко посмертно присвоїв звання «Герой України», а троє іноземців – громадянин Білорусі Михайло Жизневський, Грузії – Зураб Хурція та Давид Кіпіані – посмертно нагороджені орденами Героїв Небесної Сотні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: